top of page

AANBOD

Incompany trainingen

Image by Icons8 Team

Skill up sessies

Skill Up sessies zijn een investering in de groei van jouw medewerkers/collega’s. Door het werken met Skill Up sessies ontdekken medewerkers hun unieke toegevoegde waarde en leren hoe ze deze vaardigheden nog beter kunnen inzetten voor jouw bedrijf. Dit versterkt niet alleen de individuele groei maar ook de teamgeest en verantwoordelijkheid binnen de organisatie. Durf te investeren in jouw mensen en ervaar hoe jouw medewerkers en jouw bedrijf tot bloei komen.

Image by 2H Media

TEAMONTWIKKELING

Onder begeleiding, met diverse interactieve werkvormen werken aan de effectiviteit van je team. Wat is ieders unieke toegevoegde waarde? Hoe staat het met het vertrouwen onderling? Welke onderhuidse spanningen zijn er? Hoe gaan we met elkaar om? Dit en vele andere vragen komen aan bod in één of twee intensieve sessies.

Individuele intake vooraf.

Image by 2H Media
Image by Gilly

Commerciële vaardigheden voor specialisten

Verkopen vies? Niet als je het op je eigen manier doet. Durf jij als specialist de beste adviseur te zijn voor je klant? In twee, drie of vier dagen werken we aan de juiste mindset, je zelfvertrouwen en de vaardigheden om jouw klant te geven wat hij of zij nodig heeft. En, inderdaad, dat is niet altijd waar hij of zij om vraagt...

CONTACT:

PAARDMAN.

t.h.o.d.n. Steyn&Allberg

Jelcher de Ruijter

Organisatie- en teamcoach | trainer (bewust) leiderschap en communicatie

 

Wijttenbachweg 95

2343 XX Oegstgeest

 

KvK 20147070

Btw NL003456520B69

info@paardman.nl

Tel. +31 (0) 634312075

Bedankt!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page